06.09

В Україні відбувся зоряний тест-драйв Mercedes-Benz Star Experience 2019

Осінній сезон автомобільних івентів в Україні яскраво стартував міжнародним роад-шоу від Mercedes-Benz. Компанія "АвтоКапітал" (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) спільно з підрозділом Driving Events від Daimler AG організували унікальний тест-драйв у двох містах - Львові на території стадіону "Арена-Львів" і в Києві на НСК "Олімпійський".

В рамках заходу клієнти тестували автомобілі на чотирьох станціях: Safety, Offroad, Intelligent Drive і Agility.

Станція Agility Course була найбільш вражаючою та динамічною, завдяки автомобілям Mercedes-AMG: E 53, A 35, GT 63 S 4-Door Coupé, CLS 53 і GLЕ 43 Coupé. Особлива увага була зосереджена на чотиридверному GT 63 S Coupé з 639 л.с. під капотом і 900 Нм крутного моменту, а також, А 35 з 2-літровим турбомотором, який видає 306 л.с. і 400 Нм.

В рамках станції Safety Experience гості відпрацьовували навички екстримального водіння і гальмування в спеціально облаштованій зоні, а також, гідно оцінили інноваційні системи безпеки моделей C 300, C 220, A 220 d, E 220 d. Курс на цій станції був спрямований на отримання практичних навичок під керівництвом професійних інструкторів від Daimler AG.

На ділянці Intelligent Drive клієнтів зустрічав новий Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC. Тут безпосередньо була продемонстрована робота інноваційних систем безпеки та електронних асистентів автомобілів з трипроменевою зіркою. Клієнти детально вивчили механіку систем безпеки, що дуже важливо для максимальної ефективності використання опцій. Так, автомобіль самостійно пригальмовував перед статичними перешкодами, при русі автомобіля поруч, можна було бачити як завдяки системі ACTIVE BRAKING ASSIST автомобіль самостійно знижує швидкість при розпізнаванні ризику зіткнення.

У Львові клієнти також протестували Offroad маршрут за кермом X-Class 250 d, 350 d, G 500, GLE 350 d, GLC 300 d. У ході тесту відвідувачі дізнались як поводять себе автомобілі Mercedes-Benz на бездоріжжі, а також випробували роботу систем допомоги при русі, від легендарного G-Class до оновленого GLC, відчули різницю між варіантами приводу на різних варіантах X-Class. Що цікаво - маршрут тест-драйву був прокладений інструктором прямо в ході заїздів з клієнтами, без попередніх підготовок траси.

Під час теоретичного блоку в Києві, клієнти ознайомилися з перевагами всіх моделей, які були представлені на заході: від нових систем EQ-Boost на моделях AMG до інтелектуальних систем в S-Class.

В якості шоу-стоппера ефектно був представлений Mercedes-AMG GT R Roadster, інтегрований в спеціальну фотозону-пітлейн. Це перший з усього 750 автомобілів, що будуть випущені в даному кузові у всьому світі.

Також гості мали можливість познайомитися з V-Class Marco Polo, який став доступним для замовлення в Україні з липня цього року. Марко Поло - це автомобіль класу "кемпер", призначений для повністю автономних подорожей прекрасними куточках нашої планети. В ході оновлення автомобіль отримав новий мотор, а також, поліпшення в частині інтелектуальних систем-помічників водія.

"В Україні це вже сьомий захід Star Experience, що викликає непідробний інтерес у клієнтів бренду, - говорить Валерій Анохін, генеральний директор компанії" АвтоКапітал ", - під час даного заходу наші гості можуть отримати досвід керування такими автомобілів та в таких умовах, які неможливо забезпечити в ході звичайних тест-драйвів. Завдяки команді професійних інструкторів клієнти отримують безцінний досвід правильного водіння в екстремальних умовах для більш впевненого використання своїх автомобілів. Так само ми показуємо, як по максимуму використовувати новітні інноваційні системи".

Детальніше про захід на офіційній сторінці у Facebook.